Afbeelding

Boeiende Buren gaat vrijdag in première

Kunst en cultuur 478 keer gelezen

VEGHEL | De productie van Theaterkoor Stem wordt vrijdag 16 maart voltooid met een première van Boeiende Buren. Om 20.00 uur gaat de zaal van De Brink in Eerde open voor publiek. De voorstelling begint om 20.30 uur. Ruim veertig zangers en zangeressen uit de regio, een zeskoppig muziekcombo onder leiding van Nancy Meijer en een dertigtal vrijwilligers werken samen om er voor de toeschouwers een zeer vermakelijke avond van te maken.

Afgelopen weekend werd voor het eerst een doorloop gehouden op het podium waar de voorstelling plaats gaat vinden.

Het zelfgeschreven verhaal bestaat uit een zevental scenes van ontmoetingen in Meierijstad en ruim twintig muziekarrangementen.

Michael Jackson
Herkenbare vrolijke en soms ook ontroerende muziek van bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis, Acda & De Munnik, Michael Jackson, Gerard van Maasakkers, Laura Jansen en Soldaat van Oranje passeren de revue. De generale repetitie is op donderdagavond 15 maart.

Kaartjes
De andere voorstellingen zijn op zaterdag 17 maart om 20.30 uur en op zondag 18 maart om 14.30 uur. Tijdens deze middagvoorstelling is ook de wethouder van cultuur, Menno Roozendaal, aanwezig.
Meer info is te vinden op: www.theaterkoorstem.nl. Kaartjes kosten 17.50 euro en zijn verkrijgbaar via de website van De Brink: www.debrinkeerde.nl/evenementen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant