MATZER brengt theater de politieke arena in

Kunst en cultuur 289 keer gelezen

VEGHEL | Niemand wacht op je is de nieuwe voorstelling van MATZER Theaterproducties. Een nieuwe tekst van Lot Vekemans, Nederlands meeste gespeelde toneelauteur. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 speelt deze voorstelling in raadzalen en gemeentehuizen door het hele land. In plaats van verkiezingen speelt op 21 maart deze voorstelling in Veghel, om 20.30 uur in Het Raadhuis op de Markt.

Met deze theatrale beleving op locatie wil MATZER inspireren om na te denken over ieders rol in deze samenleving. En het gesprek op gang brengen tussen burgers en politici om elkaars behoeften, motivaties en mogelijkheden beter te leren kennen.
In Niemand wacht op je kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. Als betrokken burger, vertwijfeld kiezer en theatermaker ging regisseur Madeleine Matzer samen met auteur Lot Vekemans en José Kuijpers, op zoek naar antwoorden op deze vragen en zette het verlangen naar betrokkenheid en politieke vernieuwing om in deze actuele voorstelling.

Datum en aanvang: 21 maart 20.30 uur, de deuren van Het Raadhuis gaan open vanaf 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater De Blauwe Kei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant