De groep brak in 2008 door na een optreden tijdens het Edinburgh Festival.
De groep brak in 2008 door na een optreden tijdens het Edinburgh Festival.

Acrobatiek op het hoogste niveau in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 757 keer gelezen

VEGHEL | De voorstelling Limbo van Strut & Fret is op woensdag 18 mei te zien in De Blauwe Kei. Limbo is een van de populairste shows van het Australische collectief Strut & Fret. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Blauwe Kei op de Noordkade.

De groep brak in 2008 door na een optreden tijdens het Edinburgh Festival. Met Limbo brengen de artiesten een mix van disciplines met acrobaten, jongleurs, messenwerpers, trapezewerkers, dansers, vuurvreters, zangers, beatboxers en muzikanten. En dat is nog niet alles. Het heeft de sfeer van een rokerig, ietwat zweterig etablissement uit vervlogen jaren, de spanning van de beste circusacts, de luchtige afwisseling van vaudeville, de prikkeling van een burlesque show en de beukende beats van een stevig rock- of hiphopconcert.

Dit komt allemaal terug in één voorstelling. "Het publiek schommelt tussen ongeloof en angst, wat tot een hoogtepunt komt met een uitbundig applaus", valt te lezen in de Theaterkrant).
Kaarten voor Limbo kosten 29 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant