Afbeelding

Extra voorstelling Christel de Laat in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 863 keer gelezen

VEGHEL | Precies één week nadat het nieuwe theaterprogramma van De Blauwe Kei bekend gemaakt werd, was de premièrevoorstelling van de Schijndelse comédienne Christel de Laat al uitverkocht. Reden voor het Veghelse theater om haar voorstelling nog een avond bij te boeken.

Christel de Laat komt, naast haar uitverkochte voorstelling op vrijdag 16 november, nu ook op vrijdag 21 december naar De Blauwe Kei met haar voorstelling Zijn Daar Nog Vragen Over?. In deze voorstelling gaat Christel de interactie met haar publiek niet uit de weg. Heb je geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel oproepen. Een avondje Christel de Laat is een avondje ontspannen lachen over gewone dingen. Zijn daar soms nog vragen over?
Kaarten voor de voorstelling van Christel de Laat op 21 december kosten 18 euro en zijn vanaf 24 mei om 14.00 uur te bestellen via www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant