Kunst en Curiosa: taxatie van schilderijen, antiek en kleingoed

Kunst en cultuur 729 keer gelezen

VEGHEL | Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van oma is, wat al jaren op zolder ligt? Of de juwelencollectie van een oudtante: verkopen of bewaren? De antwoorden op deze vragen kunnen binnenkort worden gesteld bij bij Bek, boeken en bijzonders in Veghel. Op woensdag 20 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur staat Bek in het teken van het Kunst en Curiosa evenement dat Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert.

Tijdens het Kunst & Curiosa evenement worden meegenomen kunst- en antiek objecten gratis getaxeerd. Men is welkom met schilderijen en tekeningen, maar ook met boeken, porselein en ander kleingoed. De taxateurs zijn Paul Dumay, eigenaar van Kunsthandel Art Dumay, en Mark Haasnoot, algemeen taxateur. De taxateurs geven informatie over de geschiedenis van het object en de waarde hiervan.
Art Dumay is van oudsher een kunsthandel in Nuenen, al zijn zij tegenwoordig naast kunsthandel ook een projectbureau. Zo bieden ze niet alleen taxaties, restauraties, inlijstingen en kunstbemiddeling door middel van online verkoop aan, maar organiseren ze ook kunst gerelateerde evenementen. Dat doet Art Dumay niet alleen voor particulieren, maar ook voor collectioneurs, bedrijven en instellingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant