De grote theaterzaal op de Noordkade.
De grote theaterzaal op de Noordkade.

Cultuurpartners CHV Noordkade maken en mixen theaterbeleving

Kunst en cultuur 627 keer gelezen

VEGHEL | Op CHV Noordkade in Veghel zijn diverse cultuurpartners gevestigd: Phoenix Cultuur, De Compagnie en natuurlijk Theater De Blauwe Kei, die samen met Stichting CHV de Stichting Cultuurfabriek Veghel vormen. Om de theaterbeleving voor bezoekers te vergroten hebben deze cultuurpartners de koppen bij elkaar gestoken om gasten in het nieuwe theaterseizoen nóg meer van de mogelijkheden op de Noordkade te laten genieten.

In het kader van Maken en Mixen, de missie van Stichting Cultuurfabriek Veghel, worden cultuur met food, bedrijfsleven met kunst, ouderen met jongeren en commercieel met niet commercieel gecombineerd tot een aantrekkelijk aanbod van activiteiten en evenementen.

Die samenwerking is de basis van een theateraanbod plus; niet alleen naar het theater gaan in De Blauwe Kei, maar een extra theaterbeleving toevoegen door het aanbieden van bijvoorbeeld een workshop of inleiding voorafgaand aan de voorstelling, of een afterparty in de Afzakkerij na de voorstelling.

Programmering
Met de verschillende partijen wordt gekeken welke activiteiten aansluiten bij de thema's en onderwerpen van de theaterprogrammering. In de loop van het theaterseizoen is op www.blauwekei.nl te vinden wat er allemaal georganiseerd wordt.
Ook op de website van de Noordkade, www.chvnoordkade.nl, zijn alle activiteiten te vinden.
Het programma van Theater De Blauwe Kei is te vinden op www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant