De Kleine Zeemeermin De Musical.
De Kleine Zeemeermin De Musical.

De Kleine Zeemeermin te zien in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 643 keer gelezen

VEGHEL | Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op woensdag 26 september is de spetterende familievoorstelling in Theater De Blauwe Kei.

Diep in de oceaan, tussen het koraalbos en de vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zee blauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zee prinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje. Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Kom verkleed
De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Meet & Greet en Onderwaterbal
Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een meet & greet. Ook kunnen de bezoekers dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater.

Woensdag 26 september om 15.00 uur, bij Theater De Blauwe Kei, Verlengde Noordkade 10-12. Kaartprijs 19 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.blauwekei.nl of 0413 34 25 55. Informatie: www.vanhoorne.com/KleineZeemeermin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant