Afbeelding

Nostalgische voorstelling in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 509 keer gelezen

VEGHEL | Rot Op Met Die Geraniums! is een nostalgische muziekvoorstelling over de gouden jaren vijftig en zestig en komt naar Theater De Blauwe Kei. Op donderdag 18 oktober om 20.15 uur is de voorstelling te zien in de Grote Zaal van het theater.

Legendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur/schrijver Maarten Spanjer en presentator Arno Smit nemen je mee naar de nostalgische jaren vijftig en zestig. Alle herkenbare hits komen voorbij en de muziek wordt gecombineerd met enkele korte verhalen, herinneringen en foto's. De rode draad is de opstandigheid van de 'bofkontengeneratie'. Eigenwijs in de nozemtijd, opstandig in de swinging sixties. Het is hen aardig gelukt om niet aan het 'burgelijke' verwachtingspatroon te voldoen. En nu? Ze gaan echt niet als pensionado's achter de geraniums zitten. Rot op met die geraniums! Kom naar de voorstelling zoals je er in de jaren vijftig of zestig uitzag. Dit is niet verplicht, maar wel sfeerverhogend.

Kaarten
Kaarten voor Rot Op Met Die Geraniums! zijn 21.50 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant