Afbeelding

3JS met Heroes of Music in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 520 keer gelezen

VEGHEL | De 3JS staan zaterdag 16 februari met hun nieuwste voorstelling Heroes of Music in Theater De Blauwe Kei in Veghel. Een theatershow vol verhalen en legendarische muziek. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei op de Noordkade.

Heroes of Music is een Spotify- en Facebookplatform over muzikale iconen die tot op de dag van vandaag inspireren. Deze artiesten hebben de wereld op hun kop gezet met een muziekrenaissance. De 3JS laten samen met hun band én met gebruik van verhalen en beeldmateriaal de nummers van grote helden herleven. Denk aan Elvis, The Beatles, Bob Marley en David Bowie.

Ook wordt er aandacht besteed aan bands als U2, Coldplay, Pink Floyd en the Eagles. Deze bands staan erom bekend dat ze al decennia in de hitlijsten staan en nog steeds vele muzikanten inspireren.

Reserveren
Kaarten voor de 3JS kosten 28.85 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Meer informatie staat op: www.blauwekei.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant