Afbeelding

Kaartverkoop voor 'In Catering' gestart

Kunst en cultuur 709 keer gelezen

KELDONK | Toneelvereniging Plankwerk uit Keldonk brengt op woensdag 27 maart om 19.30 uur en vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart om 20.00 uur het blijspel In Catering op de planken.

In Catering is een blijspel dat gaat over de rijkste familie van Keldonk. De familie organiseert een grootse receptie en hebben daarvoor een nieuw cateringbedrijf in de hand genomen wat wordt geleid door Ed.

Twee werelden
Ed is een man met twaalf ambachten en dertien ongelukken, niet gehinderd door enige kennis van de cateringbranche, onbeschoft, ongemanierd, egocentrisch en wanhopig. Hij wordt geassisteerd door Fleur, die van een carrière als zangeres droomt Twee verschillende werelden komen bij elkaar, wat garant staat voor hilarische ontwikkelingen.

Voorverkoop
Kaarten voor deze voorstelling kosten in de voorverkoop 5 euro en aan de kassa 7.50 euro. Deze zijn te reserveren bij: Hans Rijkers Plankwerk@hans-rijkers.nl of 0657317553.
De voorstelling vindt plaats in sport en ontmoetingscentrum 't Span aan de Kampweg 2 in Keldonk en is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant