Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Scapino Ballet.
Scapino Ballet.

Scapino Ballet in Theater De Blauwe Kei

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Scapino Ballet staat op donderdag 21 maart in Theater De Blauwe Kei met de voorstelling Pas De Deux, een samenwerking tussen kunstenaars Michiel Borstlap en Ed Wubbe. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Blauwe Kei op de Noordkade.

Pas de Deux is een dansconcert waarin twee werelden samenkomen. De wereld van Michiel Borstlap, een van de belangrijkste Nederlandse pianisten en de wereld van Ed Wubbe, een van de meest veelzijdige Nederlandse choreografen. Het samenspel en de confrontatie tussen dans en muziek leveren een fascinerende voorstelling op. Het ene moment lichtvoetig en sereen, het andere moment gepassioneerd en opwindend. Pas de Deux kreeg lovende recensies en een nominatie voor de Zwaan, de Nederlandse dans Oscar.
Bij deze voorstelling wordt een inleiding georganiseerd. De inleiding begint om 19.15 uur, duurt ongeveer een half uur en is gratis toegankelijk op vertoon van het theaterkaartje.
Kaarten voor Pas De Deux van Scapino Ballet kosten 24.25 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Meer informatie op: www.blauwekei.nl

Meer berichten