Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Spannende jeugdvoorstelling van Spinvis

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Introdans en Spinvis komen op donderdag 25 april naar Theater De Blauwe Kei met de theatershow Vier Verhalen En Een Dag; een dans- en muziekspektakel vol spanning en sensatie. De familievoorstelling begint om 19.30 uur in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade.

Met deze voorstelling, die voor kinderen vanaf 8 jaar is, gaan Spinvis en Introdans een spannend avontuur aan. Vier Verhalen en Een Dag, met muzikanten en twaalf dansers, is een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje wint een prijs en mag drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen? De muziek van Spinvis wordt live uitgevoerd. Een unieke totaalervaring die jong en oud naar een ander universum brengt.

Kaarten
Kaarten voor Introdans en Spinvis kosten 13,95 euro, dat is inclusief een drankje. Tickets zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.blauwekei.nl.

Meer berichten