Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Cover brochure De Blauwe Kei onthuld

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Het theaterprogramma van De Blauwe Kei in Veghel is zo goed als rond. Welke artiesten en voorstellingen naar het theater komen wordt nog even geheim gehouden, maar de cover is wel al onthuld en licht een tipje van de sluier.

De brochure van Theater De Blauwe Kei wordt in een nieuw jasje gestoken. Aan de cover is dit al deels te zien. "Ook aan de binnenzijde wordt de opmaak net wat anders, maar we verklappen nog niet teveel", aldus Maaike de Ruijter van De Blauwe Kei. Op de meerkleurige cover staan een drietal artiesten. Meteen wordt duidelijk dat Youp van 't Hek naar De Blauwe Kei komt. Wie goed kijkt herkent ook de nog zeer lenige Angela Groothuizen. De vrolijke foto van The Good Hope maakt de cover compleet. Deze swingende Zuid-Afrika muziekbelevenis, waarin ook plek is voor bijzondere en indringende persoonlijke verhalen, is één de pareltjes uit het programma.

Op dinsdag 7 mei worden de eerste exemplaren van de brochure uitgereikt aan de Vrienden van De Blauwe Kei en vanaf 23.00 uur wordt het volledige programma bekend gemaakt op www.blauwekei.nl. Vanaf dat moment kunnen Vrienden van het theater bestellen. Op vrijdag 10 mei vanaf 17.00 uur kunnen theaterbezoekers die naar vijf of meer voorstellingen willen, bestellen met Vroegboekersvoordeel (1 euro korting per kaartje en een gratis voorstelling of film). Vanaf maandag 13 mei 17.00 uur kan iedereen, ongeacht het aantal voorstellingen, bestellen.

De brochure verschijnt op woensdag 8 mei als bijlage bij kranten in de gemeenten Meierijstad en Son en Breugel en de plaatsen Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Vorstenbosch en Gemert. Nieuw is dat de brochure van De Blauwe Kei dit jaar ook in Berlicum en Middelrode huis-aan-huis verspreid wordt. De theaterbrochure is vanaf 8 mei ook aan te vragen via www.blauwekei.nl.

Meer berichten