Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Uitverkochte zaal voor voorstelling Christel de Laat

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

SCHIJNDEL | Theater De Blauwe Kei en Spectrum Podium presenteren in seizoen 2019-2020 vijftien voorstellingen in de nieuwe zaal in 't Spectrum in Schijndel. Op 23 april had Christel de Laat de eer om alvast proef te draaien. Voor een compleet uitverkochte zaal speelde de Schijndelse comédienne haar voorstelling Zijn Daar Nog Vragen Over?.

Christel was bij uitstek dé artiest om af te trappen. Met energie voor tien speelde Christel, die kind aan huis is bij De Blauwe Kei, nu een thuiswedstrijd in haar eigen Schijndel. De vele fietsen verraden dat er behoorlijk wat Schijndels publiek in de zaal zat, maar er maakten ook diverse bezoekers van buiten Schijndel kennis met de nieuwe zaal.

De voorstelling van Christel was één van de drie kennismakingsvoorstellingen die in april en mei op het programma staan. Op woensdag 8 mei staat Steven Brunswijk, voorheen ook wel bekend als de Braboneger, op de planken van Spectrum Podium. Hij vindt humor de beste manier om onderwerpen bespreekbaar te maken en gaat daarom in zijn voorstelling Van Slaaf Tot Meester in op de slavernij. Voor de jeugd staat op zondag 26 mei Agent & Boef op het programma, een dolenthousiaste kindervoorstelling gebaseerd op de gelijknamige prentenboeken.

Kaarten voor de overige twee kennismakingsvoorstellingen (Steven Brunswijk en de jeugdvoorstelling Agent & Boef) zijn te bestellen op www.blauwekei.nl. Op dinsdag 7 mei om 23.00 uur wordt het gehele theaterprogramma van De Blauwe Kei voor seizoen 2019-2020, waaronder dus ook de vijftien voorstellingen in Schijndel, bekend gemaakt op www.blauwekei.nl.

Meer berichten