Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Schilderen in de stijl van Rembrandt

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ZIJTAART | Zijtaartse kunstenares Jacqueline Klein Breteler doet mee aan de Rembrandt-wedstrijd van het Rijksmuseum in Amsterdam, met een portret in de stijl van Rembrandt (zie foto). In juni is de finale, wie wint komt in het Rijksmuseum te hangen. Zondag 19 mei heeft Jacqueline een open dag. Geïnteresseerden zijn dan welkom in haar atelier aan de Pastoor Clercxstraat 109 in Zijtaart.

Tijdens de open dag is er een expositie van dit schilderij en nog veel meer werk van haar en haar cursisten.

Ook geeft Jacqueline om 11.00 uur en 14.00 uur een demonstratie portretschilderen in de stijl van Rembrandt. Bezoekers kunnen dit tijdens haar schilderlessen leren. Speciaal hiervoor is er een strippenkaart van vijf lessen. Vooral in de zomer is zo'n strippenkaart handig. Wanneer men niet kan, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Beginners en gevorderden zitten bij elkaar, er is veel individuele aandacht. Iedereen werkt aan zijn eigen onderwerp (bloemen, portretten, dieren, enzovoorts), dus men kan op elk moment beginnen.

Kom op de open dag tussen 10.00 uur en 17.00 uur naar het fijne atelier in het buitengebied met terras tussen de weilanden en paarden. Men kan zich tijdens de open dag inschrijven.

Meer berichten