Afbeelding

Veelbelovend danstalent tijdens 'Dans aan de Kade'

Kunst en cultuur 626 keer gelezen

VEGHEL | De dansafdeling Veghel van Phoenix Cultuur presenteert op zaterdag 15 juni de dansvoorstelling Dans aan de Kade 2019 in de theaterzaal op de CHV Noordkade. Een spetterende eindpresentatie, waarbij de danstalenten laten zien waar ze het afgelopen cursusjaar zo hard aan hebben gewerkt.

Tijdens de dansvoorstelling komen alle dansdiscplines aan bod: van hiphop en klassiek, tot modern-jazz en dans je fit 60+. Er worden verschillende stukken opgevoerd, die gedurende het cursusjaar door de docenten en leerlingen zijn gemaakt en ingestudeerd. Ook is er een kleine terugblik op de succesvolle dansvoorstelling FestiDans de Show, die op 29 maart plaatsvond in Theater De Blauwe Kei. Nieuw dit jaar is de muzikale begeleiding bij diverse dansstukken door muziekleerlingen van Phoenix Cultuur en de talentenklas van CHV Academy.

Samenwerking
Alle dansleerlingen van de Phoenix dansafdeling Veghel doen mee aan de voorstelling, variërend in de leeftijd van 4 jaar tot maar liefst 80+. De hele familie kan dus mee genieten van deze veelzijdige voorstelling. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de fijne samenwerking tussen Theater de Blauwe Kei en Phoenix Cultuur.

Theaterzaal
Dans aan de kade 2019 vindt plaats op zaterdag 15 juni om 13.30 uur en 16.00 uur in de theaterzaal van Theater De Blauwe Kei op de CHV Noordkade in Veghel. Kaartjes kosten 12.50 euro per persoon inclusief pauzedrankje en kunnen vooraf gereserveerd worden via: www.blauwekei.nl of aan de receptie op de CHV Noordkade.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant