Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Aanmeldingen voor Open Atelierroute

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Het afgelopen jaar is het nieuwe bestuur van de Open Atelierroute druk bezig geweest met alle voorbereidingen die komen kijken bij de organisatie van een Open Atelierroute. "Spannend was het voor ons toen op 1 maart de inschrijvingen geopend werden. Een nieuw bestuur, een nieuwe website, een andere manier van aanmelden. Zouden de kunstenaars in Veghel en kerkdorpen gehoor geven aan de oproep om zich ook nu aan te melden?", aldus de organisatie. De Open Atelierroute is dit jaar op 28 en 29 september.

Trots en verheugd is de organisatie achter de atelierroute dat 52 kunstenaars zich hebben aangemeld voor de Open Atelierroute die plaatsvindt op 28 en 29 september aanstaande. Een diverse groep kunstenaars waarbij vele kunstdisciplines worden vertegenwoordigd. Ook de jeugd krijgt dit jaar een podium op verschillende plekken in de Atelierroute.
Men is van harte welkom om de kunstenaars tijdens de Open Atelierroute op 28 en 29 september te bezoeken. Bezoek de website: www.openatelierrouteveghel.nl voor meer informatie.

Meer berichten