Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De voorstelling 'Kamp Beeresteijn' van Theatergroep Trots komt naar Veghel.
De voorstelling 'Kamp Beeresteijn' van Theatergroep Trots komt naar Veghel.

Voorstelling Kamp Beeresteijn van Trots in Veghel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | De voorstelling 'Kamp Beeresteijn' van Theatergroep Trots ging op dinsdag 11 juni in première in de Schouwburg Cuijk. In totaal wordt de voorstelling tien keer gespeeld in theaters in de regio Noordoost-Brabant voor scholieren en medewerkers van het voortgezet onderwijs. Kamp Beeresteijn is een muziektheatervoorstelling gemaakt en uitgevoerd door studenten van ROC de Leijgraaf ondersteund door een professionele liveband. Op dinsdag 25 juni en woensdag 26 juni staan ze in theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel.

Een aantal jongeren in de wijk 't Scharnier functioneert op school voor geen meter. Ze worden voor de keuze gesteld: óf je schoolcarrière eindigt hier, veel succes in de grote mensenwereld. Óf je ziet je problematiek onder ogen en je gaat komende weken aan jezelf werken in Kamp Beeresteijn.

Over Theatergroep Trots
Theatergroep Trots van ROC de Leijgraaf heeft als doelstelling om maatschappelijke actuele thema's op de planken te brengen vóór en dóór jongeren. Bekijk ook de aflevering van Leijgraaf TV waarin de studenten van Trots vertellen wat de theatergroep voor hen betekent.
Kamp Beeresteijn is de vierde productie van Theatergroep Trots. De voorstelling van vorig jaar Code Z trok 3400 bezoekers waarvan 3000 scholieren uit de regio. Meer informatie is te vinden op: www.facebook.com/theatergroeptrots en: www.instagram.com/theatergroeptrots.
De voorstellingen in de Blauwe Kei zijn op dinsdag 25 juni om 11.00 uur en woensdag 26 juni om 10.30 uur en 13.30 uur.

Meer berichten