Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Docente Yvonne den Dekker en Sanne van den Biggelaar (Foto: Karin Jonkers).
Docente Yvonne den Dekker en Sanne van den Biggelaar (Foto: Karin Jonkers).

Bijzondere kick-off Talentklas tijdens het Noordkade Festival

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | CHV Academy Circle of Talent Meierijstad, een initiatief van Phoenix Cultuur, start vanaf oktober met de Talentklas Dans. Op zaterdagavond 29 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur vindt de kick-off plaats tijdens het Noordkade Festival op de Noordkade in Veghel. Niemand minder dan voormalig danseres van het Scapino Ballet, Annemarie Labinjo – Van der Meulen geeft die avond een gratis masterclass aan danstalenten uit heel Meierijstad.

De kick-off is bedoeld om danstalenten van de verschillende dansscholen in Meierijstad enthousiast te maken voor de Talentklas. Dansers vanuit verschillende dansdisciplines in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar kunnen zich aanmelden voor deze gratis Masterclass, door een mailtje te sturen naar berdy.dans@gmail.com. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Talentklas Dans
Er zijn veel dansscholen in Meierijstad en dankzij hen is er een groot en zeer divers dansaanbod en een rijkdom aan talent. Samen met de dansscholen in Meierijstad gaat CHV Academy in het nieuwe schooljaar een Talentklas Dans opzetten. Een talentklas voor jonge dansers van verschillende dansscholen die het talent, de ambitie en de drive hebben om zich verder te ontwikkelen onder begeleiding van verschillende dansprofessionals. De deelnemende danstalenten doen auditie voor de talentklas en blijven gewoon bij de eigen dansscholen op les.

Kijk voor meer informatie over CHV Academy, Circle of Talent op www.chvacademy.nl en mail voor vragen en het aanmelden voor de Talentklas Dans naar info@chvacademy.nl of bel 0413-782010.

Meer berichten