Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Gratis workshop tijdens open dag

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ZIJTAART | Jacqueline Klein Breteler houdt op zondag 8 september van 10.00 uur tot 17.00 uur een open dag bij haar schilderatelier in de Pastoor Clercxstraat 109 in Zijtaart. Om kennis te maken met haar lessen kan men de hele dag meedoen met een gratis workshop OOG schilderen. Men leert onder andere huidskleur mengen en glans aan een oog geven. Kom het proberen en ga naar huis met een mooi schilderijtje. Ook is er een expositie van al het nieuwste werk van Jacqueline en is er werk van cursisten te zien.

Natuurlijk is er deze dag ook volop informatie over de schilderlessen en men kan zich direct inschrijven. 'Hier leer je echt schilderen', is een veel gehoorde uitspraak onder de cursisten van Jacqueline.
De lessen zijn dus niet alleen heel gezellig, maar ook leerzaam. Beginners en gevorderden schilderen aan hun eigen werkstuk (instromen kan dus altijd). Men krijgt individuele begeleiding waardoor ze telkens weer nieuwe technieken leren om steeds beter zelfstandig een mooi schilderij te kunnen maken. Er wordt met strippenkaarten gewerkt, dus kan men niet dan wordt er niks in rekening gebracht.

Iedereen is van harte welkom in het atelier en op een heerlijk terras met uitzicht over de tuin en het buitengebied.

Meer informatie is te verkrijgen via: 0652625274 of
www.jacquelinekleinbreteler.exto.nl.

Meer berichten