Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Brandweerman Sam 'staat paraat' in Veghel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Want hij staat altijd paraat… met een nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman SamTM op zondag 15 september naar theater De Blauwe Kei in Veghel. Na het succes van 'Sam redt het Circus' beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in 'Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur'.

In het bos bij Piekepolder leeft een zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Ga op pad met Brandweerman Sam bij deze voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur. Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen.

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet. Brandweerman Sam is zondag 15 september van 13.30 uur tot 16.00 uur te zien. Kaarten kosten 18.50 euro. Reserveringen: www.blauwekei.nl of telefonisch via 0413 342555.

Meer berichten