Neil Diamond Tribute Band komt terug op het podium van ter Aa
Neil Diamond Tribute Band komt terug op het podium van ter Aa

Neil Diamond 'herleeft' op Erps podium

Kunst en cultuur 1.330 keer gelezen

ERP | Alle ingrediënten waren in april vorig jaar aanwezig om er een gezellige en leuke avond van te maken. "Het was het leuk om in Erp op het podium te staan. Wat een mooie zaal en wat een fijne mensen. We komen volgend jaar graag weer terug", zo liet de Neil Diamond Tribute Band destijds weten. Belofte maakt schuld en dus zijn ze op zaterdag 28 september terug in ter Aa.

Neil Diamond Tribute Band, Ben Spierings & The Beautiful Noise Band (dertien muzikanten) de enige echte authentieke Neil Diamond Tribute band in Europa. Ben Spierings is sinds 1993, toen hij in de finale stond van de Soundmixshow van Henny Huisman, actief als 'De Nederlandse Neil Diamond'. Hij werd overigens tweede. Ben gaat daarna het 'circuit' in. Hij treedt met een geluidsband in het hele land op. Nog steeds. Al meer dan 25 jaar. Maar altijd was daar ook de droom om eens met een dertienkoppige band, zo groot is ook de band van Neil Diamond, een kopie neer te zetten van de show zoals zijn idool dat ook doet. Die droom kwam uit. De Neil Diamond Tribute band trad in de zomer van 2017 voor het eerst op. Daarna volgden nog verschillende optredens in de regio en daarbuiten. Het enthousiasme onder het publiek doet de band goed. "Neil Diamond is en blijft een fenomeen", vertelt Jos Strijbosch, die samen met broer Peter uit Erp in de band speelt.
Op zaterdag 28 september treedt The Neil Diamond Tribute Band, Ben Spierings & The Beautiful Noise Band op in ter Aa in Erp. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Kaartjes zijn te bestellen via: www.ter-aa-erp.nl. Meer informatie op: www.neildiamondtribute.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant