Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De choreografieën vertellen over twijfels, verwachtingen, innerlijke strijd en zelfontplooiing.
De choreografieën vertellen over twijfels, verwachtingen, innerlijke strijd en zelfontplooiing. (Kim Vos Fotografie)

Zoektocht van Isabelle Beernaert in het theater

  •   179 keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Isabelle Beernaert staat op vrijdag 13 december met Laat Me in de Grote Zaal van theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. Voor deze nieuwe voorstelling liet de Belgische choreografe zich inspireren door beroemde Nederlandse chansons, zoals Laat Me van Ramses Shaffy. De voorstelling start om 20.15 uur.

Via social media krijgen we honderden indrukken per dag te verwerken, er is zoveel te zien, zoveel om na te streven. Maar wie ben je zelf? Hoe zorg je dat je je eigen stem blijft volgen? Dat staat centraal in Laat Me.

Innerlijke strijd
De choreografieën vertellen het verhaal over twijfels, verwachtingen, innerlijke strijd en zelfontplooiing. In een minimalistisch en industrieel decor, met beelden op een extra groot scherm en prachtige muziek van onder andere Liesbeth List, Ramses Shaffy en Trijntje Oosterhuis, nemen de getalenteerde dansers hun publiek mee in een overweldigende zoektocht naar je ware zelf.
"In de huidige maatschappij, gericht op prestatie en presentatie, lijkt het steeds moeilijker om een innerlijke stem te volgen. 'Laat me m'n eigen gang maar gaan', zong Ramses Shaffy en dat zouden meer mensen moeten doen", volgens Beernaert.

Kaarten
Kaarten voor Laat Me kosten 29.50 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Meer berichten