Afbeelding

Wie van deze drie wordt de Juniorbaas van De Blauwe Kei?

Kunst en cultuur 685 keer gelezen

VEGHEL | Voor seizoen 2020-2021 zoekt Theater De Blauwe Kei een Juniorbaas; een theaterliefhebber tussen de 6 en 12 jaar die graag in de spotlights staat. Uit alle aanmeldingen zijn drie kinderen gekozen die kans maken om de Juniorbaas te worden. Op woensdag 15 juli wordt de winnaar bekend gemaakt in de Stadskrant Veghel.

Soumaya Sellam is een 9-jarige dame uit Veghel en houdt enorm van dansen, bewegen en alles wat te maken heeft met theater. “Ik ben erg energiek en houd van lachen. Samen met mijn moeder bezoek ik De Blauwe Kei regelmatig voor een voorstelling. Ik droom er dan weleens van dat ik ooit de kans krijg om ook in zo’n show te spelen. Het lijkt me zo leuk om in de spotlights te staan en daarom zou ik dolgraag Juniorbaas worden. Zelf maak ik vaak foto’s van mezelf, maar een professionele shoot heb ik nog nooit meegemaakt. En een hoofdrol spelen in vlogs lijkt me al helemaal een droom.”

Daan Zwenger is 9 jaar oud, komt uit Son en heeft al van kleins af aan een theater onder de trap, waar met de buurtkinderen wordt opgetreden. Voor zijn verjaardag vraagt hij steeds theaterspulletjes, zoals een draadloze microfoon en hij bezoekt graag de kindervoorstellingen in De Blauwe Kei.

Stephania van der Heijden vindt het heerlijk om te zingen, dansen en vooral acteren. De Schijndelse Stephania van 9 jaar is daarnaast dol op lezen, met name de boeken van Paul van Loon. Voor het ontwikkelen van haar talenten gaat ze bijna elke zaterdag naar de Telekids Musicalschool.
De Juniorbaas krijgt drie voorstellingen in seizoen 20-21 cadeau. Hij/zij maakt kennis met artiesten tijdens een meet & greet en speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant