Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De interim-voorstelling HEEL van Sanne Wallis de Vries is een interactieve cabaretvoorstelling.
De interim-voorstelling HEEL van Sanne Wallis de Vries is een interactieve cabaretvoorstelling. (Foto: )

Sanne Wallis de Vries met voorstelling in De Blauwe Kei

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Cabaretière Sanne Wallis de Vries komt op woensdag 16 september naar De Blauwe Kei met een voorstelling die er ‘normaal gesproken’ niet geweest zou zijn. HEEL. is om 19.15 én 21.15 uur te zien in de Grote Zaal van het theater op de Noordkade in Veghel

Sanne kan haar bejubelde voorstelling KOM. nu niet spelen. Dus gaat ze de theaters in met een heel nieuw soloprogramma: de interim-voorstelling HEEL., een interactieve cabaretvoorstelling met onder andere stand-up comedy, zang, dans en gastoptredens van lokale beroemdheden. Maar het publiek is hoofdgast.
HEEL. is een voorstelling die er 'normaal' nooit geweest zou zijn. Ook heel bijzonder dus. En wat is normaal? Omdat deze voorstelling al in september te zien is, zijn tickets reeds in de verkoop.

Er staat echter nog veel meer moois op het programma tot en met december. Het complete programma wordt op 24 augustus bekend gemaakt en de verkoop daarvan start 27 augustus (25 augustus voor Vrienden van het theater). Eerder werd al bekend gemaakt dat onder andere Ellen ten Damme (10 september) met haar intieme en persoonlijke voorstelling Allez-Hop, Danscollectief ISH (12 september), zangeres Céline Janssen (13 september), Ronald Snijders (18 september) met een nieuwe show en Slagwerkgroep Percossa (19 september) naar het Veghelse theater komen.

Kijk voor meer informatie of het bestellen van kaarten op www.blauwekei.nl.

Meer berichten