Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>De Grote Zaal van theater De Blauwe Kei blijft voorlopig leeg.</p>

De Grote Zaal van theater De Blauwe Kei blijft voorlopig leeg.

(Foto: photosbysander)
Coronavirus

Geen voorstellingen tot en met zaterdag 12 december

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november is aangekondigd dat de theaters de komende twee weken gesloten moeten blijven. Daarna gelden, in ieder geval tot half december, de al heersende maatregelen en geldt dus nog steeds het dringende advies om sociale contacten te mijden en reisbewegingen drastisch te beperken

Voor theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel betekent dat, dat de voorstellingen en films die tot en met zaterdag 12 december te zien zouden zijn, niet doorgaan. “Juist nu is het belangrijk dat iedereen, dus ook wij als theater, hierin zijn verantwoordelijkheid neemt en een steentje bijdraagt om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan”, meldt het Veghelse theater.

Verplaatsen
De Blauwe Kei probeert de voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen. Gasten met tickets worden hierover per voorstelling geïnformeerd. Gasten met tickets voor voorstellingen van 12 november tot en met 12 december ontvangen vandaag (woensdag) bericht. “Het zijn rare tijden, maar gezondheid staat nu voorop. We kijken echter ook positief vooruit en hopen jullie snel weer te mogen begroeten in het theater”, aldus De Blauwe Kei.

Meer informatie over de de status van de voorstelling is HIER te vinden.

Meer berichten