Theatermagazine Blauwe Kei met Stadskrant in de bus

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Vandaag komt het gloednieuwe theatermagazine van Theater De Blauwe Kei uit. Het magazine staat vol interviews, weetjes, achtergrondinformatie én het volledige programma van het theater voor seizoen 21-22. 

Bij het uitkomen van het nieuwe programma in juni was er te weinig tijd om meteen een fysiek magazine klaar te hebben. Daarop besloot het theater aan de Noordkade om de ticketverkoop digitaal te starten. Nu combineert De Blauwe Kei de start van het seizoen met het uitkomen van een theatermagazine. Daarin zijn onder andere must sees, een interview met Pieter Derks, informatie over het filmhuis en weetjes te vinden. Het magazine wordt vandaag, woensdag, huis aan huis verspreid met onder andere Stadskrant Veghel in de gemeenten Meierijstad en Son en Breugel en Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Vorstenbosch, Berlicum, Middelrode en Gemert.
Op zondagochtend 12 september gaat het nieuwe seizoen van Theater De Blauwe Kei officieel van start met een nieuwe editie van Goedemorgen Noordkade! in De Malerij met Anouk van Duifhuizen en Jop van Gennip.

Meer berichten