Casa Caminita  komt naar De Koekbouw.
Casa Caminita komt naar De Koekbouw. (Foto: Monique Hoffman)

Verrassende voorstellingen met internationale allure

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Aankomend seizoen heeft De Blauwe Kei weer een vol en gevarieerd theaterprogramma. Het theater aan de Noordkade in Veghel heeft naast een uitgebreid aanbod op de gebruikelijke locaties, een aantal verassende, creatieve en avontuurlijke voorstellingen gepland staan op bijzondere locaties. In de Podiumzaal staan onder andere karaktervolle, pure concerten en de imposante Koekbouw wordt ingezet voor theaterproducties die perfect passen bij de sfeer van die ruimte.

In de sfeervolle Podiumzaal staan bijvoorbeeld Eva de Roovere, één van de meest creatieve en actieve artiesten in de Benelux (zaterdag 3 december), Björn van der Doelen met zijn theaterconcert Björns Huiskamer (zaterdag 21 januari) en ‘kleinkunstenaar’ Alex Roeka (op vrijdag 7 april).

Koekbouw
Eén van die bijzondere voorstellingen in de Koekbouw is de muzikale show Casa Caminita op zaterdag 18 maart. De 24Kitchen-chef Giovanni Caminita neemt je samen met zijn familie mee naar het prachtige eiland Sicilië, waarbij je gaat genieten van prachtige verhalen van vroeger, Italiaanse muziek en heerlijke gerechten. De speciale aankleding én inrichting tovert de Koekbouw voor deze muzikale en culinaire reis om tot een unieke theaterervaring.

Kijk voor meer bijzondere voorstellingen op: www.blauwekei.nl.

Meer berichten