Foto:

Phoenix Musicalproductie zaterdag in première, ‘En ze leefden nog...’

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | De theaterafdeling van Phoenix Cultuur presenteert op 2, 6, 7 en 8 juli hun zesde musicalproductie: ‘En ze leefden nog... iets met gelukkig’. Phoenix Cultuur vertelt: “Een bijzonder en eigentijds sprookje, geregisseerd door Lilian van Overbeek. Op zaterdag 2 juli aanstaande gaat de familievoorstelling in première, in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel.”

Assepoester, Sneeuwwitje, Roodkapje en de Wolf, de Prins en zijn ‘Queen mum’. Ze passeren allemaal op eigen wijze de revue in de eigentijdse musical ‘En ze leefden nog…iets met gelukkig’. Regisseuse Lilian van Overbeek: “Het belooft een bijzondere familiemusical te worden met een vleugje surrealisme, poëzie, platte en intelligente humor en een dikke vette knipoog naar actuele thema’s, wat zorgt voor herkenning bij jong en oud.” Voor het decor en de kostuums heeft van Overbeek zich laten inspireren door de surrealistische kunstenaar René Magritte (1898-1967). En daar is de afgelopen weken, zo niet maanden, hard aan gewerkt.”

Prachtige productie
Phoenix Cultuur brengt jaarlijks, onder leiding van Lilian van Overbeek, een familievoorstelling uit waarin zang, dans en theater samen komen. Dit jaar staan er 23 getalenteerde spelers uit Meierijstad op de bühne, in de leeftijd van 9 tot en met 58 jaar. “Zoals in elke productie van Van Overbeek, kregen ook dit keer alle spelers en deelnemers de ruimte om ideeën aan te dragen voor het stuk”, aldus Phoenix Cultuur. “Samen met choreografe Berdy Maertens-Stoof en productieleider Twan Verkuylen zet Lilian van Overbeek weer een prachtige productie neer.”

Praktisch
De voorstelling is op de volgende dagen te zien op de Noordkade in Veghel: zaterdag 2 juli om 15.00 uur en om 19.30 uur, zondag 3 juli om 15.00, donderdag 7 juli om 19.30 uur en vrijdag 8 juli 19.30 uur. Tickets zijn te bestellen via phoenixcultuur.nl. Voor meer informatie kun je ook mailen naar info@phoenixcultuur.nl.

Meer berichten