Expositieweekend Galerie Frisselstein

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
VEGHEL - Galerie Frisselstein presenteert op 3, 4 en 5 juli in Business Centrum Frisselstein in Veghel een keuze uit de collectie tijdens een expositieweekend. De tentoonstelling omvat schilderijen, beeldhouwwerken, glaswerk, keramiek en nog veel meer van tientallen kunstenaars uit Brabant die zich hebben aangesloten bij de galerie in 2014 en 2015.

[image=311897]

Kwaliteit
Tijdens de expositie zijn ruim 150 werken te zien van verschillende bekende en minder bekende namen, zoals Iris Hurkmans, Jacqueline Klein Breteler, Ton Fleskens, Christian van Hedel en Marianne van den Wijngaard. Sommigen van hen hebben bekendheid in kringen van liefhebbers en verzamelaars of zelfs werken over de hele wereld geplaatst. Bij de opening zijn verschillende kunstenaars aanwezig, alsmede verschillende medewerkers van de galerie om vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Lid
Geïnteresseerden zijn uitgenodigd om de nieuwe werken te bekijken en het is tevens mogelijk lid te worden van de galerie. Voor meer informatie staan de medewerkers tijdens het expoweekend paraat.

De expositie in Business Centrum Frisselstein is op 3 juli 2015 van 11.00 uur tot 20.00 uur te bezoeken en op 4 en 5 juli 2015 van 11.00 uur tot 17.00 uur aan de Frisselsteinstraat 5 in het centrum van Veghel.
Meer berichten