Afbeelding

Veghelse publiceert gedichtenbundel

Kunst en cultuur 106 keer gelezen
VEGHEL – Ingrid van Doorn (38) uit Veghel schreef de gedichtenbundel ‘Pad door het leven’. De presentatie is op 19 januari om 19.30 uur in de Tapperij op het Bolkenplein in Veghel.

[image=162862]

Ingrid van Doorn vindt inspiratie in alles om haar heen, vertelt ze deze week in Stadskrant Veghel. Haar gedichten plaatst ze vervolgens op haar weblog fietskip.blogeiland.nl: “Daar heb ik een trouwe lezersschare van 300 tot 400 bezoekers per week. Dat wil dus zeggen dat die bezoekers steeds weer terugkomen en dat zij mijn werk waarderen. Voor mij was dat zeker een aanmoediging om deze stap te nemen en het boekje uit te geven.”
Ingrid kijkt terug op een bewogen jaar, waarin haar beide ouders overleden: “Dit boekje is zeker ook een eerbetoon aan hen. Mijn ouders waren mijn rotsen. Dank zij hen ben ik waar ik nu ben.” Haar schrijftalent kreeg ze mee van haar vader: “Hij schreef ook graag. Gelukkig heeft hij geweten dat dit boekje er zou komen; heeft zelfs nog voor mij bemiddeld bij de uitgever Boekscout. Helaas maakt hij de presentatie nier meer mee, maar ik weet dat hij erg trots op me is.”
Haar stijl omschrijft Ingrid als eenvoudig: “Mijn gedichten bieden altijd een uitweg en iedereen kan er wel iets in herkennen.” Als voorbeeld noemt zij het gedicht ‘Achtbaan’, geschreven in de periode dat haar ouders ziek waren. Ingrid realiseert zich dat zij zich kwetsbaar opstelt. “Of ik dat moeilijk vind? Nee, ik heb veel bereikt en ik ben trots op wie ik nu ben.”

‘Pad door het leven’ is bij iedere boekandel verkrijgbaar via ISBN 978-94-6089-911-9 of via www.boekscout.nl. Het boekje kost € 13,95.

[image=162863]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant