Zijtaartse Toneelvereniging speelt: 'Welkom terug, tante!'

Kunst en cultuur 575 keer gelezen

VEGHEL | De Zijtaartse Toneelvereniging staat op 12 en 13 maart weer op het toneel in MFA 't Klooster in Zijtaart. Dit jaar met de klucht 'Welkom terug, tante'. Geschreven door Edwin Moons en geregisseerd door Daniel Kiggen.

Het stuk speelt zich af op het landgoed van Freule Emma, die zich samen met haar dochter Anna opmaakt voor een bezoek van haar tante uit Nieuw-Zeeland. De Freule heeft haar tante jarenlang voorgelogen en nu moet er snel een hoop geregeld worden. Als de wiederweerga moet ze een compleet gezin bij elkaar scharrelen: een man, een zoon en ook nog eens een butler die haar verzonnen verhaal staande moeten houden. Als zij niet meewerken aan haar complot dan staat hen iets heel vervelends te wachten. De spelers belanden van de ene in de andere benarde situatie en net als het allemaal niet ingewikkelder lijkt te kunnen worden, komen er nog meer vreemde figuren ten tonele die alles in de war kunnen schoppen. Dit alles leidt tot hilarische ontwikkelingen. Waarom de Freule een web van leugens om zich heen creëert, blijft tot op eind een raadsel.

Beide voorstellingen starten om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij het Uitpunt in Veghel, via Marian van den Acker (0413-366266) of voor aanvang aan de kassa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant