Wim noemt zichzelf dan ook 'mensenfotograaf'.
Wim noemt zichzelf dan ook 'mensenfotograaf'.

'Het Krachtig Portret' door fotograaf Wim Roefs

Kunst en cultuur 622 keer gelezen

VEGHEL | Fotograaf Wim Roefs start bij Phoenix Cultuur in september met een korte cursus 'Het Krachtig Portret'. Voorafgaand geeft hij in de Week van de Amateurkunst, op dinsdagavond 31 mei een introductie over deze bijzondere workshopserie.

Die avond kunnen mensen met belangstelling voor fotografie komen kijken en luisteren naar Wim Roefs en zijn geliefde onderwerp Portretten. Wim Roefs is professioneel fotograaf (vrij en in opdracht). Zijn fotostudio is gehuisvest in Loosbroek. Daarnaast is hij inspirator en voorzitter van de fotoclub FC Bernheze.

'Mensenfotograaf'
Wim is zeer ervaren in zijn vakgebied en krijgt als professioneel fotograaf veel uiteenlopende opdrachten. Daarbij staat het fotograferen van mensen centraal. Wim noemt zichzelf dan ook 'mensenfotograaf'. "Uiteindelijk draait het niet om de techniek in de uiteindelijke foto, het draait erom of de foto bij de kijker blijft hangen. De impact, de kracht van het beeld. Dat opnamen, techniek, gebruik van licht en visie hierbij een grote rol spelen is wel duidelijk", aldus Wim.
Mensen die dit aanspreekt, zijn welkom op de inspiratieavond op 31 mei om 19.30 uur op de Noordkade in Veghel (gratis toegang) en ervaar hoe het is om op zoek te gaan naar dat Krachtige Portret. Als inspirator zal Wim Roefs ongetwijfeld geïnteresseerden motiveren om te starten met de korte cursus portretfotografie, vanaf september bij Phoenix Cultuur.

Cursus
Meer informatie over het de cursus die in september start: www.phoenixcultuur.nl of mail naar: info@phoenixcultuur.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant