Dit jaar gewoon een uitgebreid programma op de Markt in Veghel tijdens FM16.
Dit jaar gewoon een uitgebreid programma op de Markt in Veghel tijdens FM16.
SMS-actie

Fabriek Magnifique: Samen staan we sterk

Kunst en cultuur 283 keer gelezen

VEGHEL | Ook dit jaar zet Fabriek Magnifique weer een bruisend festival neer waar bezoekers kunnen genieten van culinaire en culturele hoogstandjes. Dat festival komt er natuurlijk niet vanzelf. Naast de kern, bestaande uit de directie en een vast team van medewerkers, zou Fabriek Magnifique niet kunnen bestaan zonder een prachtige groep vrijwilligers. Zij zetten ook hun schouders onder de organisatie. De deskundigheid én het enthousiasme van de vrijwilligers zorgen mede dat het festival kan worden gerealiseerd.

De medewerkersorganisatie is met name bezig met de voorbereiding van Fabriek Magnifique en is verdeeld over programma- en interestgroepen en in stafteams. Daarnaast zijn er een aantal teams van vrijwilligers die vooral de uitvoering van het festival ondersteunen. Zij zijn, tijdens het festival, over het hele festivalterrein bezig om bijvoorbeeld podia te bouwen, het verkeer te regelen en consumptiemunten te verkopen.
Interesse om als vrijwilliger deel uit te maken van de organisatie en een fantastisch festival te creëren? Het festival begint over anderhalve week dus aanmelden moet snel gebeuren.

Chocolate Factory
Op dit moment is er nog ruimte in de volgende vrijwilligersteams: Voorbereidingen in de week vóór het festival in het Opbouwteam (ma t/m vr). Ondersteuning van de Fabrieksprojecten (waaronder rondleidingen in de Chocolate Factory) tijdens het festival (vr t/m zo). Muntverkoop tijdens het festival (vr t/m zo). Assisteren op en rond de podia tijdens het festival in het Stagehand team (vr t/m zo). Verkeersregelaars tijdens het festival (vr t/m zo). Certificering is niet nodig, het is wel mogelijk om digitaal een certificaat te halen. Opruimen in de week na het festival in het Afbouwteam (ma t/m wo of do).
Geïnteresseerden om een of meerdere van deze teams te versterken, kunnen zich aanmelden via de aanmeldsite: aanmelden.fabriekmagnifique.nl of neem telefonisch contact op via (0413) 35 35 51.

Sms-actie
Naast het deelnemen aan Fabriek Magnifique als vrijwilliger is er nog een mogelijkheid om het festival te steunen. Dat kan financieel. Hiervoor is een speciale sms-actie in het leven geroepen. Men kan hieraan deelnemen door FM16 naar 3010 te sms'en.
Er wordt dan een eenmalige donatie gedaan van 1.50 euro aan Fabriek Magnifique.

Kwaliteit
De organisatie gebruikt de opbrengsten van de sms-actie om ook voor de volgende editie van het festival de kwaliteit te kunnen waarborgen. "We danken iedereen voor zijn of haar bijdrage", aldus de organisatie achter FM16.

Veel buitenlandse bands in het Julianapark.
Tapijt voor de vrede.
Fabriek Magnifique zoekt vrijwilligers (Foto: Arno Lucas).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant