Afbeelding

Leerkrachten 't Heibosch zorgen voor kerstgevoel

Onderwijs 1.360 keer gelezen

VEGHEL | Traditioneel werd op donderdag voor de kerstvakantie op basisschool 't Heibosch in Veghel een kerstmusical opgevoerd voor alle leerlingen en hun ouders.

Via een gezellig pad van lichtjes werden alle gasten naar de ingang van de school geleid. Vanaf daar was de hele school omgebouwd en aangekleed in Anton Pieck-achtige sferen. De personages van de musical liepen rond zodat iedereen in de juiste stemming kwam, alvorens de zaal van 't Heibosch-theater werd bereikt. Daar kregen alle kinderen en hun ouders een sfeervolle en mooie kerstmusical te zien die werd opgevoerd door alle leerkrachten en stagiaires.

Dit jaar ging het verhaal over Gustave de poppenmaker; een hele lieve en vriendelijke poppenmaker die altijd voor iedereen klaar staat en de mooiste poppen van het hele dorp maakt. Als vlak voor Kerst de strenge speelgoedbaas nog een order geeft om 100 poppen te maken en anders de winkel zal sluiten, lijkt het Gustave niet te gaan lukken. Dan komen alle poppen zelf in actie en besluiten ze samen met de dorpsbewoners Gustave te gaan helpen. Zo lukte het ze om voor Kerst de opdracht klaar te krijgen, de winkel te versieren en samen met Gustave Kerst te gaan vieren. Kerst vier je immers met elkaar samen.

Kinderen en ouders genoten zichtbaar van de sfeervolle voorstelling en met een warm en echt kerstgevoel werd 't Heibosch weer verlaten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant