Zwijsen College.
Zwijsen College.

Voorlichting op Fioretti en Zwijsen

Onderwijs 795 keer gelezen

VEGHEL | Voor de kinderen die in groep 8 zitten, komt het einde van de basisschoolperiode naderbij. Begin maart moeten ouders/verzorgers hun zoon of dochter aanmelden voor het vervolgonderwijs. Ouders/verzorgers kunnen binnenkort kennismaken met de verschillende vormen van voortgezet onderwijs in Veghel. Het Fioretti College en het Zwijsen College organiseren eind november voorlichtingsavonden.

De voorlichtingsavonden op het Fioretti College (Muntelaar 4 in Veghel) zijn op maandag 19 en donderdag 22 november en zijn alleen bedoeld voor ouders/verzorgers. Alle leerlingen worden namelijk in januari uitgenodigd om actief mee te doen tijdens de Fioretti Doedagen. Het programma op het Fioretti College is op beide avonden als volgt: Van 18.30 uur tot 19.15 uur voorlichting over praktijkonderwijs (PrO). Van 19.30 uur tot 20.30 uur vindt de voorlichting plaats over vmbo (mavo). Aanmelden via www.voveghel.nl tot en met vrijdag 16 november.
De avonden op het Zwijsen College (PWA Sportpark 15 in Veghel) zijn op maandag 26 en donderdag 29 november. Tijdens de voorlichting kunnen de groep 8 kinderen deelnemen aan een workshop. Het programma op het Zwijsen College duurt op beide avonden van 19.00 uur tot 20.00 uur. Aanmelden via www.voveghel.nl tot en met vrijdag 23 november.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant