Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

TOPKlas Techniek en Natuur op de Uilenbrink sluit eerste jaar af

  •   556 keer gelezen   Onderwijs

VEGHEL | Met het uitzwaaien van de groep 8'ers, die na de zomer naar het Vervolgonderwijs gaan, eindigt het eerste succesvolle jaar van de TOPKlas Techniek en Natuur op de Uilenbrink. "Een jaar waarin onze doeners hun talenten konden ontwikkelen en dit ook vol overtuiging en trots hebben gedaan", aldus juffrouw Jorine van Marrewijk.

Volgens Jorine zijn er prachtige dingen ontstaan en gedaan: "De zelf geverfde en behangen Chillroom met eigen meubels en een schitterende mozaïektafel, de bijenhotels en de moestuin, de decorstukken voor de Kerstmusical en het schoolplein, de fietswielen en metalen vliegtuigjes, de bedrijfsbezoeken en lessen techniek op het Fioretti en nog zo ongelooflijk veel meer. De vele succeservaringen hebben het zelfvertrouwen van de leerlingen doen toenemen: het leren door doen heeft hen veel gebracht."
Vol enthousiasme zien ze dan ook uit naar het tweede pilot-jaar. Een jaar waarin de Veghelse basisschool hoopt in het voorjaar gebruik te kunnen gaan maken van het nieuwe technieklokaal aan de Melisselaar. Een jaar waarin een deels bestaande en deels nieuwe groep leerlingen weer uitgedaagd wordt zich op het gebied van techniek en natuur te ontwikkelen en te schitteren.

Meer berichten