Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Aanmelding op het Zwijsen College en het Fioretti College

  •   keer gelezen   Onderwijs

VEGHEL | Voor leerlingen van groep 8 én hun ouder(s)/verzorger(s) is de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs een bijzondere stap. Leerlingen verlaten hun vertrouwde schoolomgeving en komen in een nieuwe dynamiek terecht. Beide scholen bieden de toekomstige brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s) daarbij de nodige begeleiding en ondersteuning.

Normaal zou dat al beginnen bij de aanmelding van uw zoon of dochter als nieuwe leerling voor het Zwijsen College of het Fioretti College. Die aanmelding kan dit jaar niet op de gebruikelijke persoonlijke manier plaatsvinden.
"Vanaf maandag 1 maart kunt u als ouder(s) uw zoon of dochter digitaal inschrijven voor het Zwijsen College of het Fioretti College. In het digitale aanmeldformulier wordt u stapsgewijs door het aanmeldproces geleid", laten de Veghelse middelbare scholen weten. De formulieren zijn te vinden op: www.zwijsencollege.nl/aanmelding en www.fioretticollege.nl/aanmelding. "In de week van 26 april ontvangt u als ouder(s) schriftelijk bericht over de toelating en plaatsing. Op 23 juni houden we onze kennismakingsmiddag en hopen we uw zoon of dochter ook fysiek te kunnen ontvangen om kennis te maken met de school, de klas en de mentor."

Meer berichten