Eva Jinek en Jeroen Pauw komen naar Veghel.
Eva Jinek en Jeroen Pauw komen naar Veghel.

Pauw & Jinek komen met talkshow naar Veghel

Opmerkelijk 2.699 keer gelezen

VEGHEL | Eva Jinek en Jeroen Pauw gaan opnieuw samen een programma maken rondom de verkiezingen. Dit keer staan de Provinciale Statenverkiezingen centraal en wordt 'Pauw & Jinek: De Verkiezingen' opgenomen vanuit een viertal locaties door heel Nederland. Op donderdag 14 en vrijdag 15 maart strijken beide talkshowhosts neer in de Afzakkerij in Veghel. 

De eerste uitzending is te zien op 11 maart om 23.00 uur op NPO1. Eva Jinek en Jeroen Pauw reizen vanaf deze dag, oftewel tien dagen voorafgaand aan de verkiezingen, zeven dagen lang door heel Nederland. Ze beginnen in Noord- en Zuid-Holland om vervolgens af te reizen naar de noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Dan de zuidelijke provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. De reis eindigt in de middelste provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. De laatste uitzending van deze reeks is te zien op 19 maart.

Bekende cabaretiers
Tijdens de uitzending schuiven landelijke en provinciale politici aan, maar ook de bewoners uit de regio waar ze op dat moment zijn. Zij zijn de afgelopen jaren onderdeel geworden van de meest heikele maatschappelijke kwesties. In iedere uitzending zijn ook weer de bekende cabaretiers te gast, is er live muziek en volgt politiek verslaggever Jaïr Ferwerda het laatste campagne nieuws op de voet. "Twee jaar geleden hebben we door de krachten van de programma's Pauw en Jinek te bundelen de belangstelling voor de verkiezingen een extra boost gegeven. Het is extra speciaal dat we nu het programma gaan uitzenden vanuit de gebieden waar de provinciale politiek over gaat", aldus Eva.

'Pauw & Jinek: De Verkiezingen' is van 11 tot en met 19 maart, op werkdagen om 23.00 uur, bij BNNVARA en KRO-NCRV op NPO 1 te zien. Kaartjes reserveren kan hier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant