Spullen uit kleedkamers Blauw Geel gestolen

  •   keer gelezen   Politie

VEGHEL | Terwijl de voetballers van Blauw Geel vol overgave hun trainingen afwerkten, zijn er donderdagavond verschillende spullen uit de kleedlokalen van de Veghelse voetbalclub gestolen. "Jassen, schoenen en kleding. Er is van alles meegenomen", lieten jeugdtrainers en materiaalmannen donderdagavond al weten.

Tijdens de trainingsavonden gaan de kleedkamers niet op slot. Alle waardevolle spullen (telefoons, portemonnees, horloges et cetera) worden opgeborgen in kluisjes. Edwin van de Boom, voorzitter van Blauw Geel, laat weten dat de club informatie aan het inwinnen is. "Er zijn camerabeelden gemaakt. Die gaan we bekijken en daarna ondernemen we actie. Uiteraard in overleg met de politie", aldus Edwin. Van de daders is momenteel nog geen enkel spoor. De voorzitter van Blauw Geel hoopt dat de gestolen goederen snel terecht zijn.

Geen lid
Twee jaar geleden werden er al eens telefoons, autosleutels en verschillende kledingstukken uit de kleedkamers van Blauw Geel gestolen. Deze spullen werden dezelfde avond nog teruggevonden. De daders waren destijds rond de vijftien jaar en geen lid van de Veghelse voetbalclub.  

Meer berichten