Afbeelding
UPDATE 3

Gewapende overval op Kruidvat, dader spoorloos met geldbuit

Politie 12.110 keer gelezen

UPDATE 3:
Het onderzoek naar de overval in Veghel is nog in volle gang. "Ook onze forensisch specialisten komen ter plaatse om te kijken of er bruikbaar sporenmateriaal van de dader is achtergebleven", laat de politie weten. Er is verder veel politie op de been en er vliegt een politiehelikopter boven Veghel. 

UPDATE 2:
De politie heeft een uitgebreid signalement bekend gemaakt. In tegenstelling tot eerdere berichten van de politie spreken ze nu over een blanke of getinte man. De overvaller droeg een donkere broek met de enkels bloot, een donker vest met daaronder een blauw shirt en een wollen pet.

UPDATE:
De politie laat weten dat de man dreigde met iets dat op een vuurwapen leek. Hij is met een nog onbekende geldbuit op de fiets gevlucht in de richting van De Donken.

VEGHEL | Een man van ongeveer 20 jaar heeft dinsdagmiddag rond 14.30 uur een gewapende overval gepleegd op de Kruidvat op De Bunders in Veghel. De man droeg een lange, donkere broek en is gevlucht op de fiets. "Geen actie ondernemen als je de man ziet. Bel naar 0800-0011", laat de politie weten. 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant