Het jaarlijkse Eethuis De Reiger Open Tennistoernooi in Zijtaart | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Het jaarlijkse Eethuis De Reiger Open Tennistoernooi in Zijtaart

  •   keer gelezen   Sport

ZIJTAART | Rondom de carnaval van dit jaar organiseert Tennisvereniging Zijtaart haar jaarlijkse Open Tennistoernooi. Het toernooi begint op maandag 20 februari en de finales worden op zondag 5 maart gespeeld. Eethuis de Reiger heeft zich voor de derde keer verbonden als hoofdsponsor van dit toernooi. De organisatie is in handen van de toernooicommissie van TV Zijtaart.

Dit toernooi staat bekend als een gezellig toernooi, waarbij spelers uit de omtrek van Zijtaart aan deelnemen. Natuurlijk wordt er voor de deelnemers en het publiek goed gezorgd. Eethuis de Reiger zorgt voor een kop soep, de barcommissie zal ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt in het paviljoen en na afloop van elke wedstrijd is er voor de deelnemers een kleine snack.

Allen die lid zijn van de KNLTB kunnen zich voor dit toernooi opgeven. Er kan gespeeld worden in de categorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel. Opgeven kan via www.toernooi.nl.

De toernooicommissie van Tennisvereniging Zijtaart hoopt weer op veel deelnemers aan dit sportieve en gezellige toernooi.
Meer informatie? Zie: www.tvzijtaart.nl.

Meer berichten