Korfrakkers verspeelt puntje in laatste minuut

De Korfrakkers verspeelt punt in laatste minuten, SCMH wint alsnog van NECA

Sport 335 keer gelezen

REUSEL –Rosolo was de eerste tegenstander in 2018 voor De Korfrakkers. Een belangrijke wedstrijd om de koppositie te behouden. Maar met tegenstander Rosolo op één punt achterstand is dat geen eenvoudige klus.

De eerste helft ging De Korfrakkers voortvarend van start. Met mooi spel creëerden de Erpsen goede kansen. Deze werden het eerste deel van de eerste helft ook afgerond. Het duurde ook even voordat Rosolo scoorde! Tot de 20e minuut kon de nul behouden worden en stond de thuisploeg met 0-4 achter. De Erpse verdediging had haar taken goed uitgevoerd! Zo konden aan de andere kant de aanvallen goed worden uitgespeeld! Als de focus nog beter was op het schot dan had De Korfrakkers het nog verder uit kunnen bouwen! Ruststand 4-8.

Aansluiting
Men wist wat er gedaan moest doen na rust. In de verdediging stond het weer goed. De aanvallen werden echter niet gespeeld zoals in de eerste helft. De Korfrakkers had moeite met kansen te creëren waardoor Rosolo het gevoel kreeg om weer terug in de wedstrijd te komen. Na 17 minuten in de tweede helft stond het 6-8. De kansen aan Korfrakkers zijde werden niet benut en na 19 minuten spelen in de tweede helft viel het eerste doelpunt aan de kant van De Korfrakkers. Rosolo kon terug komen en zo werd het nog spannend. Met nog enkele minuten te spelen werd het 9-10. In de laatste minuten wist Rosolo de aansluiting te maken en zo kwam de 10-10 eindstand op het scorebord. Door dit gelijke spel blijft De Korfrakkers koploper maar moet DDW naast zich dulden.
Volgende week staat laagvlieger Altior op het programma.

SCMH wint bij NECA
De club uit Mariaheide was er voor afgereisd naar Casteren. Het was een spannend begin met aanvallen aan weerszijde. Het lukte SCMH aanvankelijk niet om op voorsprong te komen. Met het naderen van de rust liepen de aanvallen wel wat een 4-6 ruststand gaf. NECA kwam het beste uit de kleedkamer en trok de zaken gelijk. SCMH kwam weer terug naar 7-7. Hierna volgde een periode waar de bezoekers uit Mariaheide de winst naar zich toetrokken. De eindstand van 9-11 gaf veel tevreden gezichten.