Afbeelding

Tim Roelofs van De Rozenjagers is bondskampioen

Sport 427 keer gelezen

EERDE | Tim Roelofs heeft op zaterdag 10 maart meegedaan aan de bondskampioenschappen heren cadetten bij Ons Genoegen in IJsselstein in Limburg. Tim schoot zowel in de voorronde als de finale erg goed en ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

Pim van de Ven was naar Zoetermeer gereden om daar de strijd aan te gaan met compound schutters in de Eerste Klasse. Het werd niet een wedstrijd waar Pim op had gehoopt. Hij had een aantal pijlen stuk geschoten waardoor hij veel punten had laten liggen en hij werd uiteindelijk zesde.

Op zondag 11 maart kwamen 48 schutters vanuit heel Nederland naar Eerde. Na 30 pijlen kon men al bekijken of men sterk genoeg was om bij de laatste 16 te komen.
Na nogmaals 30 pijlen geschoten te hebben werd de ranking opgemaakt voor de finaleronden.
Veel schutters die de finale schoten moesten hun reserves aanbreken omdat men nog eens 30 pijlen extra zouden moeten schieten.

Het was zondag gezellig druk in de doel bij De Rozenjagers. Komend weekend staat er alweer een nieuwe activiteit op het programma. Op zaterdag 17 maart spelen acht teams de bondskampioenschappen in de A klasse compound. Eens zien wat het handboogschieten inhoud? Loop dan op 17 maart binnen bij De Rozenjagers in Eerde, Helternbergstraat 2.

Ook op dinsdag- en donderdagavond wordt er geschoten en is iedereen welkom om deze sport eens te proberen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant