Jubileum handboogvereniging De Rozenjagers

Sport 502 keer gelezen

EERDE | In de maand mei bestaat handboogvereniging De Rozenjagers uit Eerde zeventig jaar en dat willen ze met iedereen vieren die de sport en club een warm hart toe draagt.

Iedereen die graag eens de handboog sport wil beoefenen is van harte welkom om op 27 mei vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur een pijltje te komen schieten op de accommodatie aan de Helternbergstraat 2 te Eerde. Voorop staat het promoten van de mooie sport, er zal door diverse schutters van De Rozenjagers dan ook demonstraties gegeven worden gedurende de gehele dag. Ook de jeugdschutters en rolstoelschutters zullen aanwezig zijn om te laten zien wat ze kunnen. Er zullen diverse doelen opgehangen worden zodat men kan zien wat de handboogsport allemaal voor competitie`s heeft en er kan zelf geprobeerd om het doel te raken.

Kika
Het zeventig jarig bestaan wordt gekoppeld aan het goede doel Kika. Alle aanwezigen wordt gevraagd om vijf pijlen, a twee euro, te schieten voor het goede doel. Later in de week zal door Kika worden doorgegeven wat de opbrengst is en zal de cheque worden overhandigd namens handboogvereniging De Rozenjagers uit Eerde. Ze hopen op een grote opkomst om eens een pijltje te schieten en ook voor het goede doel te kiezen, dit onder het genot van een kopje koffie/thee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant