Deze week hebben Frank vd Heijden (Geel-Zwart), Hanneke Smabers (Adidas) en John Verkuijlen (sport2000) het contract getekend.
Deze week hebben Frank vd Heijden (Geel-Zwart), Hanneke Smabers (Adidas) en John Verkuijlen (sport2000) het contract getekend.

Geel-Zwart en Sport2000 verlengen sponsordeal

Sport 878 keer gelezen

VEGHEL | De samenwerking tussen Geel-Zwart en de combinatie Sport2000/Adidas heeft tot verlenging van het sponsorcontract geleid. Beide partijen hebben het contract met maar liefst zes jaar verlengd.

Sport2000 en Adidas sponsoren opnieuw Dames 1 en Heren 1 met kleding, sticks en schoenen.
De hele club krijgt keepersmaterialen en ballen. Bovendien profiteren alle leden van 10 procent korting op de Geel-Zwart tenues en alle overige hockey-aankopen bij Sport2000. John Verkuijlen, eigenaar van de Veghelse sportwinkel: "Als sportman met een dochter bij Geel-Zwart ben ik blij iets voor Geel-Zwart te kunnen doen. De reclameborden en verdere uitstraling maken het ook zakelijk verantwoord. Een win-win situatie dus."
Scheidend voorzitter Frank van der Heijden wilde dit voor zijn afscheid nog afwikkelen: "Ik wil dit soort zaken graag met een gerust hart kunnen overdragen. Dat is gelukt", zegt hij tevreden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant