Open dag bij tennisevereniging Frisselstein.
Open dag bij tennisevereniging Frisselstein.

Leuke en speelse open dag bij T.V. Frisselstein

Sport 792 keer gelezen

VEGHEL | T.V. Frisselstein nodigt iedereen uit om zondag 30 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur een kijkje te komen nemen op de tennisclub op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel. De Veghelse tennisvereniging houdt dan op een leuke en speelse manier een open dag.

Heb je altijd al eens een balletje willen slaan? Dan is dit een ideaal moment. Tijdens de open dag vindt er van alles plaats op het tennispark, zoals: clinics voor leden (senioren en jeugd), demonstratielessen door gewaardeerde trainers, proeflessen voor toekomstige nieuwe leden, een service snelheidsmeter, een ballenkanon en wat lekkers te eten.

Maak kennis met tennis
Na de vakantie een sportieve (her)start maken die je eigenlijk al lang van plan was? Kom dan naar tennisvereniging Frisselstein en maak tijdens de open dag gebruik van de aanbieding voor: 'Kennis met tennis'.
Je kan je inschrijven voor drie gratis kennismakingslessen in oktober en lid worden tot en met 2019 (drie maanden gratis). "Wil je gebruik maken van deze kennismakingsaanbieding, kom dan zeker naar de open dag of stuur een mail naar kennismettennis@tvfrisselstein.nl en we heten je van harte welkom", laten ze bij de Veghelse tennisvereniging weten.

Accommodatie
Frisselstein heeft de beschikking over acht gravelbanen en zes kunstgrasbanen. Voor iedereen dus de gewenste ondergrond. Tevens is er een miniveld/oefenmuur. Het paviljoen met kleedruimten en bar is kort geleden gerenoveerd. "Een prima accommodatie om je sportieve activiteiten op te pakken of voort te zetten."

Voor meer informatie check: www.tvfrisselstein.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant