Het plezier spatte ervan af bij de schooljeugd
Het plezier spatte ervan af bij de schooljeugd

Basisschool Kampioenschappen Tafeltennis 2018, groep 5 en 6

Sport 645 keer gelezen

In alle vroegte hadden de jongens en meisjes uit groep 5 en 6 zich verzameld in het gezellige tafeltenniscentrum op het PWA-sportpark om deel te nemen aan jaarlijkse schoolkampioenschappen Tafeltennis van Veghel. Onder de luide toejuichingen van vele vriendjes, ouders en andere familie werd een groot aantal wedstrijden (in duo-teams) gespeeld.

Veel of minder talent, het maakte voor deze  8- en 9-jarigen niets uit. Het plezier spatte ervan af! Na ruim 3,5 uur werd duidelijk wie de kanshebbers op de titels waren. Bij groep 5 werden Guus Gruijters en Mees Hondelink van BS Bernadette de winnaars.  Esila Arslan en Elisa Guler van OBS De Tuimelaar gingen met het zilver naar huis. In groep 6 waren Luuk van Os en Lars Wijdeven van de Maria ter Heideschool  de beste van allemaal. Rijk Kanters en Niels van Heeswijk veroverden verdiend de tweede plaats.   

Alle deelnemers ontvingen het welbekende en inmiddels begeerde vaantje als aandenken aan deze leuke tafeltennisdag met de uitnodiging om gratis een aantal tafeltennislessen te volgen zodat je kunt leren om echt te tafeltennissen.Zondag 25 november spelen de kinderen van groep 7 en 8 om de titels van de BSK Tafeltennis.  Kinderen kunnen hiervoor nog inschrijven via www.ttcv.nu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant