Korfrakkers won uiteindelijk ruim van ODC

Korfrakkers verslaat hekkensluiter ODC; SCMH verliest opnieuw

Sport 376 keer gelezen

ERP - De wedstrijd van de nummer één tegen de nummer laatst op de ranglijst. Maar zoals de voorzitter tijdens de line up al aangaf; ODC is een goed korfballende ploeg, die het tegenstanders elke week moeilijk maakt.

En zo was ook precies de eerste helft. Het eerste doelpunt werd gescoord door ODC uit een doorloopbal, waarna de stand gelijk werd getrokken door een kansje van Erpse zijde. De scores gingen over en weer. De Korfrakkers was aanvallend zoekend naar de opening; ODC was in het eerste gedeelte zuiver in hun afstandsschot. De ruststand 8-8 gaf de verhoudingen in de wedstrijd goed weer. In de tweede helft nam De Korfrakkers meteen het initiatief, maar ODC kon blijven volgen. Pas bij een stand van 10-10 kon De Korfrakkers uit gaan lopen en de aanvallen spelen, die ze graag wilde. Drie afstandsschoten brachten de stand op 13-10 en toen was het verweer van ODC gebroken. De wedstrijd werd in het verdere gevolg gemakkelijk uitgespeeld. Ook de junioren kregen nog hun speelminuten de laatste vijf minuten. De eindstand gaf 21-14.

SCMH verlies in Ottersum van VIOS 16-13

Het is de ploeg uit Mariaheide niet gelukt met winst uit Ottersum terug te keren. Was de ruststand nog maar 7-6 de eindstand werd 16-13. Het gaat SCMH nog niet voor de wind in deze voor de groen-witten zware klasse. Volgende week komt ODIO naar het Zwijssen in Veghel. Om 11.45 uur is de afworp.