Jumbo sponsort Max Verstappen al jaren.
Jumbo sponsort Max Verstappen al jaren. Foto: Stephan Tellier

Jumbo verbindt zich aan Formule 1 Dutch Grand Prix

Sport 1.088 keer gelezen

VEGHEL | Jumbo Supermarkten heeft zich als sponsor verbonden aan de officiële Dutch Grand Prix. Vanaf 2020 komt de Formule 1 officieel terug naar Zandvoort. Jumbo vindt het erg belangrijk om jong, sportief talent te steunen en is al jarenlang de trotse sponsor van internationale Formule 1-held Max Verstappen.

 "Jumbo vindt het als trotse sponsor van Max Verstappen geweldig dat er een officiële Dutch Grand Prix naar Nederland komt. De Jumbo Racedagen die we samen met Max Verstappen organiseren zijn een groot succes en ze worden erg gewaardeerd door onze klanten. We zijn blij dat wij op deze manier hebben kunnen bijdragen aan de groeiende populariteit van de autosport in Nederland. Jumbo gaat dus zeker ook onderdeel uitmaken van de Dutch Grand Prix", aldus Frits van Eerd, CEO van de Jumbo.

Het is algemeen bekend dat Van Eerd zelf een groot liefhebber is van de autosport. Hij vervolgt: "Net als een steeds grotere groep Nederlanders. Al sinds zijn prille autosportcarrière werken we samen met Max Verstappen en we hebben hem zien groeien van kart-talent tot het grote Formule 1-talent dat hij nu is. Met Max Verstappen en de Jumbo Racedagen leeft de autosport als nooit tevoren in Nederland en zijn jong en oud weer in de ban van de Formule 1."

Op welke manier Jumbo onderdeel gaat uitmaken van de Dutch Grand Prix wordt nog bepaald. De Veghelse supermarktketen richt zich momenteel eerst op de aankomende editie van de Jumbo Racedagen op 18 en 19 mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant